På mamma Ingers begäran...

Så har vi anlänt till HongKong (Kingkong om du frågar Erika). Allt har väl flygigt på bra och om ca 45 minuter går vårt sista flyg med ändhållplats Sydney!!!
Klockan är för övrigt strax efter åtta på lördag morgon här. Kroppen skriker efter sömn och tystnad. Varför tar man med sig spädbarn på flygresor som sträcker sig närmare 12 timmar..? Borde vara strikt förbjudet. Hade trevliga grannar i allafall, det ska vi inte klaga på. En mycket trevlig brittisk dam med fluffigt hår som gödde oss med TicTAc. :D

När vi nu sitter här vi gate:n och väntar kan vi lika gärna ge en kort rapport av vad vi skådar:
En del går i fina munskydd och andas in sin egen andedräkt 24/7 (31 om du frågar Jake, 2 1/2 men...) trevligt.
En annan gubbe sover med en finfin "tåspretare", ni vet vad jag menar, sån där man kan ha om man vill måla tånaglarna o dy.
Lite småkvavt är det här också. Ute ska det tydligen vara 29 grader med ser inte så ut med all dimma och grå himmel som bör nämna låter skymta finfina berg där bortåt kanten.

Nej nu ska vi nog börja runda av här, får nog snart gå ombord. Avgång 0900 för att sedan sitta på min redan ack så tillplattade rumpa i ytterliggare 9 timmar. Tacka vet jag stödstrumpor dock, så allt för hemskt är det inte. Vi får se om vi hinner lägga upp någon bild, det trådlösa internet vi fick tag på är ju inte det snabbaste. Plats 54-70, det är vi.

Vi ses snart! / Lisa

Kommentarer
Postat av: mamma Inger

Härligt att allt gåt bra!! Öronproppar kanske skulle ha varit bra att ha... jaja ni kommer nog att somna av ren utmattning.

puss o kram//Inger

2009-09-26 @ 08:32:38
Postat av: mamma Inger

Härligt att allt går bra!! Öronproppar kanske vore bra att ha...jaja ni kommer nog att somna av utmattning.

Puss o kram //Inger

2009-09-26 @ 08:40:03
Postat av: moster Åsa

Bra att ni skriver lite så vi kan hänga med vi som bara får vara hemma i kylan.... kramar från Åsa

2009-09-26 @ 10:53:48
Postat av: Mona o Krister

Hej på er! Nu är vi hemma igen efter några dagars vandring i Härjedalsfjällen,den trippen känns ju som en droppe i havet jämfört med eran låååååååånga resa. Väntar redan på att få läsa er nästa blogg.

Puss o kram från mamma o pappa (Mona o Krister)

2009-09-26 @ 17:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0