RoadTrip to Nelson Bay

heeej!

Ja vi har inte haft internet på typ 2 vecko så därför har vi inteuppdaterat så bra! Men den här veckan är vi tillbaka på kontoret så då kommer vi att har internet varje dag:)

Den här veckan har vi jobbat i verkstan som heter Mayfield. Det jobbade ganska många roliga och speciella typer där, haha. Vi har fått jobbat lite vid CNC-maskiner och spraymålat färdiga produkter och hjälp en gubbe som heter Larry med hans jobb som var att förpacka produkter. Överlag så har vi varit sysselsatta och det var riktigt roligt att få vara där.

Så i helgen gjorde vi en roadtrip till Nelson Bay som är ett jättefint ställe ca 5-6 mil utanför Newcastle. Vi bestämde oss för att dra dit och ha en dag på stranden. Faktiskt så gick bilresan otroligt bra både dit och hem?! Vi kom ifrån lägenheten runt 9 på morgonen och låg på stranden klockan 10 ungefär. Stranden som vi valde heter Shoal Bay och det var molnfritt och vindstilla i princip hela dagen.

Vi började dra oss hemåt vid 5 tiden för då kände vi att vi började få nog att sol och bad för dagen, efter en stund i bilen började både jag och Lisa klaga över att vi bränt oss. Ganska bra också. hehe Det syns inte lika bra att man bränt sig när man är i solen som det gör när man kommer hem och faktiskt ser vart man bränt sig - Ops. 

Här har ni några bilder från stranden.. / Lisa och Erika

 

Kommentarer
Postat av: Mona o Krister

Gud, vad skönt det ser ut, varmt härligt. Jag har frusigt på passet en hel del, som du vet hade vi snö också men det är borta nu.Solen är ju tyvärr en bristvara här nu. Bilderna ni skickade ser jättefina ut,ni ser pigga ut bägge två. Ni två är ganska grillade nu vad jag förstår. Ni kommer och går som om ni inte hade gjort något annat än att vara i Aus.Puss puss Lisa sköt om er /Pappa

2009-10-18 @ 08:44:39
Postat av: Big Rob

Tjao chicks! Ni ser ju inte ut att lida, avundas er inte. Men du Lisa ser ut att ligga lite i lä vad gäller brännan;P

Hur går det med språket då? Känns det som att ni utvecklas o har mer flyt när ni pratar?

Här hemma vankas det vinter och broddar, allt är sig likt. Helene som den julfantast hon faktiskt är, är helt uppe i julbestyren och undrar om du önskar dig ngt speciellt i julklapp?



Ha det grymt! over and out/ R

2009-10-18 @ 18:45:02
Postat av: mamma Inger

Härligt med sol, värme och bad!!!! Här är det inte speciellt bra väder det regnar då o då och är allmänt svinkallt....Pappa har åkt till Italien och blir där en vecka, han ska flyga lite har han tänkt.Idag hade deras väder inte varit bra så det hade tyvärr inte blivit något flyg, hoppas på bättring.

Ni ser verkligen ut att ha det bra, solbrända med betoning på brända antar jag hehe.

Puss o kram på er //mamma

2009-10-18 @ 21:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0