Göralös..

Hej igen;

Nu ar vi riktigt uttrakade har pa jobbet. Vi har absolut inget att gora. Vi har tittat runt pa allas bloggar och svarat pa mail och grejat sa nu finns det inte sa mycket mer att gora har.. Ar sa less pa att bara sitta ratt upp och ner pa de har jadra stolarna. Vi GOR ju inget vettigt alls!

Jag brukar vara den som tar for mig nar man kommer sa har ny pa en arbetsplats, man maste ju visa framfotterna som pappa brukar saga. Men nu ar det sa att jag ar valdigt less pa det har. Hade nog lite for hoga forvantningar pa denna APU har jag markt. Trodde apun handlade om att knyta kontaker och fa erfarenheter, inte sitta och gora ingenting om dagarna. Det kanns som om de inte alls har planerat nagot infor var vistelse over huvudtaget. Kanns som om de inte har na vettigt alls for oss att gora. Som uppgiften vi fick i mandags. Skulle gora en flowchart over deras godsmottagning har. De hoppades att vi skulle kunna se pa saken med nya ogon. Visst, tankte vi, antligen en serios uppgift. Dock ack sa vi bedrog oss...

Vi fick folja med Tim ut till Lagret. Dar borjade han forklara hur det gick till och vi antecknade. Sedan skulle han ha tag pa lite folk som kanske redan hade paborjat var uppgift sa vi att vi kanske bara kunde fortsatta pa deras. Great tankte vi. Medan folk presenterade sig sa tills vi inte langre visste vem som var vem kom vi fram till att det inte alls forsegick nan kommunikation pa det har stallet. Det berodde lite pa vem vi fragade vad vi fick for svar hur vi skulle losa saker och ting. Tim villa ha en fardig flowchart inplastad och klar, Rob onskade sig bara lite fresha ideer som vi skulle skriva ner, pa vad spelade ingen roll, bara att det skrevs ner. Detta ar enklast att gora i Visio, nagot vi kom fram till saknades pa vara datorer... Sa hade vi Tims syster ocksa, hon satt tydligen och hade fullt upp med en tjock hog papper som skulle in tills pa fredag, daribland fanns ocksa flowcharten vi skulle ha gjort. Bra att folket diskuterar med varandra har...

Sa nu ar vi alltsa goralosa. Melinda ar borta pa mote i Brisbane (varfor kunde hon inte tagit med oss?) och Charmaine fanns inte inne pa sitt kontor, sa nu vet vi inte alls vad vi ska fordriva tiden med. Ont i rumpan far man ocksa av att sitta pa de har stolarna. Sa nu har jag gnallt klart och dessutom lyckats avverkat nagra minuter har ocksa. Harligt. Ska ga och forsoka leta ratt pa Charmaine nu igen da, om hon kan tankas behova nagon hjalp.

Over n Out
Lisa
 


Kommentarer
Postat av: Pappa Krister

Jag blir rent ut sagt ledsen när jag läser det här. Vad får man för förtroende för Sandvik och skolan,ena stunden är det så jäkla seriöst och andra stunder kör dom med vänster handen bakom ryggen. Ju större man är ju mer man man hålla på och "leka" Det är synd, de kunde ju ha stor nytta av er om man tänkte till lite före ni dyker upp.



Sköt om er,kramar/Krister.

2009-10-21 @ 13:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0