Bloggtorkan och en hjalpsam herre

Ursakta bloggtorkan. Personen i fraga vars tradlosa internet vi snyltat pa tidigare i veckan verkar ha "left the building" sa nu blir det val internetcafe framover. Hursom sa sitter vi tillbaka pa kontoret nu efter en, om man nu kan kalla fardig frysmat for en, lunch.

I tre dagar nu har vi blivit utbildade i RASP och WHASP, vilket har inneburit tre langa dagar framfor PPP's. Mindre roligt maste jag medge. Dock lite intressant igar da en rullstolsbunden kille kom och hade forelasning for oss, om sakerhet. Idag ar vi dock tillbaka pa kontoret och till uppgiften med att sammanstalla tva dokument till ett. Ska bli grymt skont med en lang helg nu, det kan behovas, Erika berattar mer sen...

Vilket som sa borjar saker och ting rata ut sig har. I onsdags traffade vi en enormt trevlig farbror pa stationen alldeles utanfor var lagenhet. Hade ju tankt forsoka ta oss till Sydney till helgen men Melinda hanvisar oss hela tiden med vara fragor till turistbyran, som forovrigt stanger samtidigt som vi slutar jobbet har sa, bra tajming.

Iaf sa stotte vi ju pa denna angel till herre som tog bort alla vara bekymmer. De stod namligen och delade ut nya tidtabeller och fragade om vi villa ha ett par, sa da att vi endast var turister men att vi garna villa veta hur och om tagen gick forbi till Sydney, vilket de gjorde. Istallet for broschyrer fick vi ett par flaskor vatten och sen forklarade han hur man laste av tidtabellen, och han sag till att vi verkligen forstod, ni forstar, det ar lite annorlunda har jamfort med hemma. Sedan var det det hara med biljetter hur kopte man dem? Gentleman som han var visade han oss med ett leende automaten som fanns pa stationen och trock pa knappar och grejade for att visa hur man skulle lyckas skramla ur en liten biljett.
Vi tackade och han sa att det var sa lite sa och onskade oss en trevlig resa. Vi kanske later som ett par blaogda sma flickor men han var verkligen trevlig. Kan inte alla vara lika hjalpsam som han? Da kommer var resa att flyta pa som smort!

Ja nu kanns det som att allt kommer ordna till sig,
skot om er.

Lisa

Kommentarer
Postat av: Mona o Krister

Hej på er tjejer!

Säkert maffigt att komma till stora staden Sydney,men ta det lugnt o lita inte alltför mycket på alla "trevliga gubbar" .

Kramiiiiiz från mamma Mona

2009-10-03 @ 10:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0